top of page
Hudpleie
Ekspress hudpleie

 

Minibehandling for deg som vil ha en rask refresher. Tilpasset
din hudtype. Består av rens, peeling og maske.

25 MIN. KR. 550,-

Ekspress hudpleie med massasje
 

En lett og behagelig ansiktsbehandling tilpasset din hudtype med ansikt, nakke og skulder massasje. God for huden og behagelig for sinnet.

45 MIN. KR. 750,-

Klassisk hudpleie

Denne ansiktsbehandlingen er ideel for alle hudtyper, kvinner som menn. Terapeuten tar en hudanalyse, og bruker produker tilpasset din hudtype.

55 MIN. KR. 890,-

Microneedle

Genosys™ er en avansert form for microneedling. Hudforbedring helt uten kirurgi. Genosys™ bruker flere nåler til å vertikalt stikke små huller i huden, med patentert AOVN™ (Advanced Oscillating Vertical Needle) teknologi. Genosys™ glir over huden og skaper millioner av kanaler. Disse kanalene gjør at vi får opptil 80% flere aktuelle næringsstoffer som trenger dypt ned i huden og gir næring til cellene i dermis og grunnlaget til en forbedret epidermis.

NB! Denne behandlingen utføres ikke på gravide. 

55 MIN. KR. 1195,- 

Det anbefales en kur på 5-6 behandlinger. Vi tilbyr hver 6 gratis.

Kjemisk peeling med Priori

Profesjonelle, kjemiske peelinger forbedrer de viktigste problemområdene i huden, og er utviklet for raske og synlige resultater uten irritasjon. De to viktigste behandlingsproduktene er:

Hydrating Peel Gel 30 %: Består av en kraftig, effektiv kombinasjon av antiage- og fuktighetsgivende ingredienser, som melkesyre (AHA), glykolsyre (AHA) og salisylsyre (BHA), samt antioksidanter som forbedrer hudens fuktighetsnivå og gir en frisk, sunn og strålende hud. 

Multifunctional Peel Gel 50 %: Består av en unik kombinasjon av melkesyre (AHA), mandelsyre (AHA), glykolsyre (AHA) og salisylsyre (BHA) som effektivt reduserer synligheten av fine linjer, rynker og pigmentflekker samtidig som den gir jevnere, fastere og friskere hud.

30 MIN. KR. 630,-

Det anbefales en kur på 5-6 behandlinger. Vi tilbyr hver 6 pensling gratis.

Luksus hudpleie

En ansiktsbehandling for deg som ønsker det lille ekstra for huden din. Virker umiddelbart og strammer opp huden. Du får det beste ut av huden din på et blunk!

75 MIN. KR. 1250,-

Dyprens rygg

En spesialbehandlling for rygg. Effektiv behandling mot akne, sorte prikker og fete hudpartier.

55 MIN. KR. 850,- 

bottom of page