top of page
Spabehandlinger
Relaxing moments​

Dette er Spa på sitt beste. Denne behandlingen blir spesialtilpasset etter dine behov og ønsker i samarbeid med dyktige terapeuter. Behandlingen starter med peeling av hele kroppen etterfulgt av kroppsinnpakning. Mens du ligger i innpakning kan du velge mellom en hodebunnsmassasje eller en spa ansiktsbehandling. Avsluttes med hel kropps massasje tilpasset deg og ditt behov.

120 MIN. KR. 1 850,-

Antistress

En behandling perfekt for en stresset og utbrent kropp. Dette er en behandling som tar hånd om stress symptomer, løser også opp stive og ømme muskler. Varm leire legges først på ryggen, mens du ligger med dette får du en hodebunnsmassasje. Etterfulgt av massasje for rygg, nakke og skuldre.

65 MIN. KR. 890,–  

Body Scrub

En mykgjørende skrubb med salt fra dødehavet og aromatiske oljer. Virker remineraliserende og avstressende for alle hudtyper. Fjerner døde hudceller, virker rensende, sirkulasjonsøkende og fuktighetsgivende. Huden fremstår frisk og føles som silke. 

25 MIN. KR. 450,–  

Mom to be

En massasje som skaper bånd mellom mor og barn gjennom berøring som arbeider med rytmen av to hjerteslag. Gjennom hele behandlingen hviler du på myke puter som gir støtte og trygghet. Massasje utføres ikke i første trimester.

60 MIN. KR. 990 

bottom of page