top of page
Våre produkter
decleor bilde nettside våre produkter.jpg
DECLÈOR

Markedets reneste og mest dyptvirkende produkter.

Kvalitetsserien Decléor skiller seg fra alle serier på markedet ved å bruke uvanlig  høye konsentrasjoner aktive planteingredienser og aromatiske planteessenser. De unike planteessensene er i motsetning til de fleste ingredienser i stand til å trenge ned i huden og balansere i dybden. Dette er årsaken til at Decléor er kjent for å gi raske, synlige effekter på ulike hudtyper og hudproblemer.

De aromatiske planteessensene har også konserverende egenskaper, noe som gjør at Decléors produkter ikke trenger kunstige konserveringsmidler, eller kun har tilsetninger i minimale mengder. Produktene inneholder heller ikke kunstig parfyme, da de aromatiske essensene gir produktene en naturlig duft av planter.

43234200_10160811194855007_5066901630671
PRIORI 

Hver og en av oss er skapt forskjellig, med ulik hudtype helt ned på cellenivå. Unike som snøkrystaller. Det er derfor den nye generasjon PRIORI hudpleieprodukter er nøye formulert ved hjelp av den nyeste teknologi for å kunne gjenkjenne hudens identitet og tilføre eksakt det du trenger … akkurat når du trenger det.

PRIORIs intelligente hudpleie forstår hudens kompliserte kommunikasjonssystem, og kommuniserer tilbake hvilke behov huden din har her og nå. PRIORIs produkter er formulert slik at den kan lese spesifikke behov for etterfylling av f.eks. fukt, næring, beskyttelse osv. PRIORI bruker svært avansert bioteknologi i sine formler for å møte dine unike behov, slik at du får det beste resultatet og den mest ideelle huden.

 

Det er dette vi kaller tilpasningsdyktig hudpleie for nettopp deg og dine behov!

BAREMINERALS

Basert på 100% mineraler fra naturen

bareMinerals er en komplett makeup-serie basert på 100% naturlige mineraler og er den reneste makeupserien på markedet. Mineralbaserte produkter er helt fri for konserveringsmidler, parfyme, emulgatorer, mineraloljer, kunstige fargestoffer, parabener eller andre kjemiske stoffer som kan gi sensitiv eller uren hud. Produktene er ikke testet på dyr.

bareMinerals Foundations jobber med huden, ikke mot den. Flere av mineralene har pleiende effekter, og forskning* viser at bareMinerals Foundations reduserer hudirritasjoner, rødhet, akne, tørrhet og hudaldring. bareMinerals passer alle hudtyper, også sensitiv og uren hud.

Med bareMinerals Foundations får du et helt naturlig resultat. Samtidig får du den dekken du ønsker, slik at bl.a. linjer og ujevnheter blir mindre synlige. Gir naturlig glød og utstråling.

bottom of page