• Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
Våre produkter
Decléor

Markedets reneste og mest dyptvirkende produkter.

Kvalitetsserien Decléor skiller seg fra alle serier på markedet ved å bruke uvanlig  høye konsentrasjoner aktive planteingredienser og aromatiske planteessenser. De unike planteessensene er i motsetning til de fleste ingredienser i stand til å trenge ned i huden og balansere i dybden. Dette er årsaken til at Decléor er kjent for å gi raske, synlige effekter på ulike hudtyper og hudproblemer.

De aromatiske planteessensene har også konserverende egenskaper, noe som gjør at Decléors produkter ikke trenger kunstige konserveringsmidler, eller kun har tilsetninger i minimale mengder. Produktene inneholder heller ikke kunstig parfyme, da de aromatiske essensene gir produktene en naturlig duft av planter.

Elemis

Gjennom stadig fokus på produktutvikling og nye behandlinger er ELEMIS' målsetning å behandle spesifikke hud- og kroppstilstander og å oppnå fantastiske resultater. Ingrediensene er naturlige, «kortreiste» og av den reneste form. Samtidig er et ELEMIS produkt eller en behandling også en fantastisk sanselig opplevelse gjennom konsistens, duft og terapeutenes faglærte hender.

Elizabeth Arden PRO

Elizabeth Arden PRO er en ny, profesjonell hudpleieserie. Forhandles utelukkende hos hudpleiesalonger og spa.

Forskningssamarbeidet mellom et av verdens mest etablerte og velkjente kosmetikkfirmaer, Elizabeth Arden, og en av verdens mest innovative og ledende hudpleieforskere, Joe Lewis, har resultert i en ny generasjon cosmeceuticals: Elizabeth Arden PRO. Denne banebrytende cosmeceuticals-serien er basert på kliniske studier og Skin Health & Beauty Pyramid™. Tanken bak Elizabeth Arden PRO er å tilby enkle, effektive hudpleierutiner og løsninger for ulike hudtilstander med utgangspunkt i Skin Health & Beauty Pyramid™.

Elizabeth Arden PRO tilbyr, i tillegg til forsterkende produkter for alle hudtyper, produkter for følgende fem hudtilstander:

  • Korrigerende

  • Lysnende

  • Anti-age

  • Fuktighetsgivende

  • Sensitiv

bareMinerals

Basert på 100% mineraler fra naturen

bareMinerals er en komplett makeup-serie basert på 100% naturlige mineraler og er den reneste makeupserien på markedet. Mineralbaserte produkter er helt fri for konserveringsmidler, parfyme, emulgatorer, mineraloljer, kunstige fargestoffer, parabener eller andre kjemiske stoffer som kan gi sensitiv eller uren hud. Produktene er ikke testet på dyr.

Bra for huden

bareMinerals Foundations jobber med huden, ikke mot den. Flere av mineralene har pleiende effekter, og forskning* viser at bareMinerals Foundations reduserer hudirritasjoner, rødhet, akne, tørrhet og hudaldring. bareMinerals passer alle hudtyper, også sensitiv og uren hud.

Helt naturlig resultat

Med bareMinerals Foundations får du et helt naturlig resultat. Samtidig får du den dekken du ønsker, slik at bl.a. linjer og ujevnheter blir mindre synlige. Gir naturlig glød og utstråling.